Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

(A)

2010.02.13. 18:07 - Tulakh

Anarhizmus...

Törvény nélküliség, vagy tekintélytagadás?

Létezik egy harmadik értelmezés miszerint a jelen rendszer tagadása mely teljes mértékben elfogadtható, és érthető, a valós és globális társadalmi rendszer alapjaiban romlott mivoltát hivatott megtagadni.

Közeledünk a végéhez elvtársak. Teljesen mind1, hogy az adott rendszer akár szocializmus, fasizmus, kommunizmus, vagy demokrácia. Addig amíg ezek mind egytől egyik a monetarizmus, a profittermelésre való kényszeredett törekvés bábjai, addig minden rendszer egy és ugyan az, azzal az apró különbséggel, hogy az adott állam éppen mennyire avatkozik bele.

Amíg a világ javainak 40%-át birtokolja az emberiség 1%-a, és az emberiség több mint fele él naponta 2 dollárnál kevesebből, addig bátran jelenthetjük ki: Valamit kurvára elbasztunk.

És nem most, nem 4 évvel ezelőtt...

A világ semmit nem változott, több száz év alatt. És amikor szádra veszed bármelyik párt, (legyen az szélső bal, közép, vagy szélső jobb oldal ) szereplőjét is, úgy érzed jogal szídod a jó édes anyukáját. Érzed, hogy igazségtalanság ért téged. Érzed hogy ez az ember rosszat tett veled. Aztán mikor csak egy apró bepillantást nyersz a háttérbe, megrökönyödve ébredsz rá: Teljesen mind1. Csak bábok mind.

Az agresszió ezen a ponton elszorul, bent reked mert nem tudod kire kell haragudni.

Ha Gy. Feró kapna egy szérumot, amitől minden a fejében lévő fogalmat, és gondolatot bátran kifecsegne, az valahogy így hangzana:

" Hát persze hogy tudtuk hogy rossz lesz. Éppen ezért nem mondtuk el nekik, hogy ha az unióba belépnek, szarul járnak. Nem mondtuk. Minket szépen kifizettek, és meghagyták az életünket. Most már csak arra kell koncentrálnunk, hogy időben le tudjunk lépni.

Az emberek el sem tudják képzelni, hogy az a pénz amit mi elsikkasztottunk, aprópénz ahoz képest amit a mi közreműködésünkkel a cégbirodalom megkaparintott. Ez nem újdonság, és nem egyedi eset. Amerikában már a 70-es évek óta rabszolgaságban tartja a Fed az embereket. Most jött az AMF, a Világbank. Ők ugyan ezt csinálják nagyban.

Amikor idejött az a Smith, és azt mondta: " figyeljetek. Sok pénzt vesztettetek. De segítünk rajtatok. Lépjetek be az Unióba, nyissátok meg a határokat. Engedjétek be a multinacionális cégeinket, és biztosítsátok nekik az adómentességet. Adjátok el nekünk a víz, az infrastruktúra hálózatotokat. Idővel privatizálhatjuk az egészségügyeteket, és minden mást is. Természetesen a teljes profit a mi cégeink kezébe fog vándorolni.

Adunk nektek X millió eurót, ti segítetek nekünk, mi pedig elintézzük, hogy véletlenül se juthasson kormányra egy nemzeti párt. Választhatjátok ezt, vagy válaszolhattok nemmel is, de akkor hamarosan meg fognak szaporodni a balesetek a kormánypárti képviselők között"

Ugyan mit mondtunk volna erre? Persze hogy izzadt homlokkal bólintottunk rá. Ránk fogták a puska csövét. És most itt van ez a Jobbik. Alulról táplálkozó kis suhancok, úgy összeszedték magukat, hogy ők is ránk fogtak egy pisztolyt. Két tűz között pislogunk, és csodálkoznak, hogy feltöretjük a póstaládákat a kopogtató cédulákért. "

Ezután Feribácsi felemelné a pisztolyt, és fejbelőné magát.

Magyarország, ugyan úgy ahogy volt ez Iránban, Guatemalában, Ekvádorban, Venezuelában, Panamában, és végül a leg közelebbi példa Irak.

Természetesen te kedves droid falod a terrorizmusról szóló rémhíreket, de ha csak egy kicsit is vennéd a fáradtságot, hogy számadatoknak nézz utána, rájönnél arra, hogy a terrorista egy olyannyira kreált szörnyeteg, hogy az egyszerűen nevetséges.

Nézzük csak: 2007-ben 70 darab amerikai halt meg feltételezett terrortámadásban. Kétszer ennyi ember hal meg mogyoró allergiában 1 év alatt. És a vezető betegségekről még nem beszéltem, mint a koszorúér elzáródás, ami 450 ezer embert öl meg évente.

Mégis amíg az amerikai kormány 161 milliárd dollárt költött az állítólagos terrorizmus elleni harcra addig az egészségügy csupán 2,8 milliárd dollárt kapott.

86-ban Afganisztán a világ ópium termelésének 40%-át adta. '99 re ez a világ termelésének a 80%-ára nőtt. Aztán történt valami és a tálibok kerültek hatalomra akik szinte minden ópiumföldet felszámoltak és a több mint 3 ezer tonnás termelés 185 tonnára zuhant vissza. 2001 Szeptember 9.-én ott volt Bush asztalán az Afgán invázió haditerve.

2 nap mulva volt rá ürügy is... Ugye mind emlékezünk a szörnyű World Trade Center tragédiára...

Miután a Szent Amerikai hadsereg bevonult, ma Afganisztán a világ ópiumtermelésének termelésének 90%-át produkálja. Hogy miért? Ejj öcsém te nem tanulsz. Mert profit van belőle...

És te kedves szocializált állampolgár vígan eszed a békönt, a megdonácos hulladékot, és arra vágysz hogy amerikai lehess mert az menő...

Egyesek úgy tudnak a demokráciáról beszélni mint akik már éltek benne. Pedig nem beszélhetünk demokráciáról egy monetáris rendszerben. Addig amíg az nyeri a választásokat akinek több pénze van kampányra, addig soha nem is lesz demokrácia...

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr281755309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása