Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A kövérségről.

2010.02.14. 00:01 - Tulakh

A magyarországon is egyre nagyobb "probléma" a túlsúlyosságnak nevezett népbetegség. Csak úgy ahogy évek óta az amerikában is. Sokkal nagyobb mint itt.

Az az igazság kedves droid, hogy ez így is marad még nagyon-nagyon sokáig. Minden egyes túlsúlyos ember óriási 2 lábon járó üzlet. És rohadtul nem érdeke senkinek hogy lefogyjon bárki is. Kezdjük talán az elején. Amerika idehozza az olcsó hulladékból előállított gyorsételeit. Amik a műanyag ízesítésnek hála nagyon finomak, és varázsütésre lehet felhízlalni a sok szocpolgárt. Nem lepődnék meg ha a megdonác véletlenül egy-két fogyókúrás készítményből is véletlenül profitálna valamicskét.

 

Mert ugye mindenkinek az egészség az első... 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr901756116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása