Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

Újabb pofon neked : Csiripelt a megkötözött madár

2010.03.12. 19:39 - Tulakh

Sólyom László hivatalosan aláírta a Holokauszt tagadását, vitatását, vagy rossz színben való feltűntetését büntető törvényt. Igen. Ez kell nektek barikák.

A madárka ezt nyilatkozta:

A jogszabály nem alkotmányellenes, és a szólásszabadság ilyen mértékű korlátozása elfogadható.

Nos nem tudom milyen mértékben fogadható el a gondolkodás korlátozása, de én lefordítanám az eseményeket jó paraszti nyelvezetre, hogy értsétek droidkák:

Leszarjuk a magyarokat. Minket az nem érdekel, mi volt a kommunizmusban. Nagy ívben szarunk az 500 ezer ( minden családból 1) meghurcolt, agyonvert, B-listázott vagy megölt magyarra. A lényeg hogy sajnáld szegény Zsidókat, mert őket bizony mészárolták itt.

Sajnáld, és segítsd őket. Minket az sem érdekel, hány palesztin gyermeket, anyát, és ártatlan férfit mészárol le, lakoltat ki, és tesz földönfutóvá Izrael, attól még őket meg kell védeni.

Nos ezt üzenték nektek.

Tudjátok az a legviccesebb az egészben, hogy visszagondolva rövid ideig tartó gyermekkoromra, semmilyen behatás, körülmény, társaság, vagy bármi más soha nem uszított engem a zsidók ellen. Sosem volt bajom velük. Még tetszett is az a szakáll téma. Ma sincs bajom velük. Egyszerűen csak látom, tapasztalom, olvasom, és a saját bőrömön érzem, mit művelnek azok, azok a cionista terroristák, akik tetteikért megérdemelnek mindennemű gyűlöletet.

Gondolkodj el magyar...

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr71835141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása