Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A szardobálásról

2010.04.05. 17:16 - Yog-Sothoth

Rövid lesz ez a bejegyzés, mert nincs elég turha az orromban jelenleg.

Na egyből el is térek a témától (vagy nem is annyira?): Nem értem, miért akar valaki fordított kereszttel maszturbálni. Ha meg ráadásul egy férfi akar fordított kereszttel maszturbálni, abban mi a jó? Hova dugja? Tényleg szükség van arra, hogy az a kereszt fordított legyen? Ilyen mélyen fel kell tolni? Á, mindegy is. A teokratikus filozofálgatás úgyse vezet sehova. Meg igazából ez a téma se érdekel nagyon.

Ez a kis elmélkedés arra volt jó, hogy kiderült, hogy lehet fellazítani a végbélbe kötött szart, térjünk át a "hasznosítás" részére:
Az emberiség hajnala óta szokás különféle dolgokat dobálni. Ennek néha az a célja, hogy ártsunk valakinek, néha pedig nincs célja (pl sport).
Ugye szar mindig van. Mindenki elég sok szart termel, valamihez kezdeni kell vele.
Ha kombináljuk a dobálás soknemzedékes szokását és a szarás majdnem olyan régi hagyományát, rájövünk a megoldásra. Szart kell dobálni, mert attól királyabbnak látszunk és a blogunk is látogatottabb lesz.

Na el is fogyott az a bizonyos turha, amire szükségem van a bejegyzések megírásához, úgyhogy átváltok teokratikus filozofálgatásba, bár az nem vezet sehova, nem dől tőle a lóvé és még ti, retek droidok se tanuljátok meg tőle, hogy kell viselkedni. Izéééé... Akkor miben is különbözik ez az eddigi bejegyzéseimtől? Semmiben? Lehet, de akkor miért olvassátok ezt a blogot? Szegénységi bizonyítvány, kedves droidok. Szintenaluli ócska blogot olvastok, nem is csoda, hogy olyan faszkalapok vagytok, amilyenek.


Egy hasznos gondolat:
Ha bármi bajotok van velem (bár alighanem ezt Tulakh barátom is így gondolja), egyeztethetünk egy időpontot, amikor megbeszélhetjük vélt vagy valós sérelmeinket a másikkal szemben. Várom a kommenteket.
Fontos, hogy nem olvasok túl sok blogot, szóval ne a saját blogodon üzengess, ha akarsz tőlem valamit, hanem pl itt kommentelhetsz. Nincs előzetes moderáció, nincs semmiféle protokoll, nem kell köszönni a komment elején, szabad káromkodni ha úri kedved úgy hozza.


Na most elköszönök, mert elfogyott a turha, így nem tudom megmondani, hogy lehettek jobbak a bejegyzés elolvasása által.
Ja de! Ez még megy:
- Gondolkozz bazdmeg!
- Ne olvass olyan blogot, ami szar, ne olvass olyan blogot, amiről egyszer már eldöntötted, hogy nem fogod olvasni!
- Ne dobálj szart.
- Ha gondod van valakivel, ne üzengess, hanem személyesen mondd el neki, mi a bajod, lehetőleg az első alkalommal, amikor találkoztok.
- Ha haragszol, akkor üss, ne nyavajogj.
- A diplomácia szart se ér, mert nem vezet sehova. Üres csevegés, amit a beszélgetés végeztével az egyik fél semmisnek tekint, mint valami szerződést. (a szerződéses rész személyeskedés, ha nem érted, az kivételesen nem azért van, mert droid vagy, hanem mert nem ismered a hátteret)
- A demokrácia buziknak való, mert azoknak minden mindegy, amíg van fordított kereszt, amit fel lehet dugni jó keményen.
- Ne vidd túlzásba a fikázást még egy blogbejegyzés kedvéért se, inkább legyen rövid a bejegyzés és ne legyen a végén tanulság.
- Ne tőlem várd a megoldást, hogy kell fasza gyereknek lenni. Minden ember más és más, ettől szép a világ. Bár ha én nem tudok utat mutatni neked a faszagyerekség felé ezekkel az elgondolkoztató írásokkal, amikről azt hiszem, bőven van bennük útmutatás, barátkozz a vasúti alagúttal és a szemből jövő gyorsvonat elé ugrással.
- Ha gyorsvonat elé ugrasz, ügyelj, hogy ne csak csúnya baleset érjen, hanem tényleg ott pusztulj el, mert ha elkúrod és lejönnek a kezeid meg a lábaid és még meg is mentenek, nem lesz lehetőséged második próbálkozásra.

Remélem, a szátokba rágott tanulságtól okosabbak vagytok. Arra jöttem rá, hogy ott kúrtam el a dolgot, hogy nem cigánynak néztelek titeket, kedves droidok, hanem embernek és nem a sültgalambot basztam a szátokba, hanem vadászni akartalak megtanítani titeket. (Csak hogy értsétek: rávezetni akartalak titeket a megoldásra, nem pedig kimondani a tételt)
A jelek szerint ez nem ment, szóval mostantól még hülyébbnek nézlek titeket, mint eddig, mert a visszajelzések szerint nem volt minden teljesen érthető.

Na a fontos tanulságot a végére mégegyszer leírom nektek, hogy biztos felfogjátok:
Ha valami bajotok van valakivel, ne üzengessetek és utalgassatok, hanem növesszetek gerincet és szemtől szembe mondjátok el.

Üdvözlettel barátotok,
YS (;,;)

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr811896660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása