Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A brittségről

2010.03.14. 12:54 - Yog-Sothoth

Most tényleg a brittségről lesz szó, droidok.

Megállapítom, hogy a droidok kényszeresen beszélnek és írnak angolul még akkor is ha csak a translate.google.com által generált félangol szöveget olvassák fel betűről betűre úgy, ahogy azt a monitoron látják.

Érdemes elgondolkozni azon, hogy egy a Magyaroknak szóló tartalmat miért kell brittül írni? Őszintén szólva csak tippelni tudok. Valószínűleg valami droid sznobéria vagy képmutatás, esetleg látványkeltés lehet a háttérben.

Szánalmasnak tartom, hogy egyes droidok a britt szöveggel akarnak nagyobbnak, okosabbnak, bölcsebbnek tűnni, mint amilyenek. Sajnos vannak kibaszottul kurvahülye droidok, akik annyira agyzsibbasztóan buták, hogy okosnak hiszik magukat. Ékes cáfolat erre, hogy még a közismerten egyszerű britt nyelvet se tudják rendesen használni, pedig még az amerikaiaknak is megy...

Amúgy a brittekkel személy szerint nincs bajom, mert bár sose jártam az egyesült királyságban, nem sok szart hallottam róluk, viszont pont mostanában sok pozitívat is. Na minegy, nem akarom csillogósra nyalni a seggüket, szóval ebből elég is pont ennyi.
Az amerikaiakkal már kicsit több bajom van, de ezt szerintem nem szükséges nagyon részletezni, mert még ti, droidok is sejthetitek, mi a baj az amerikaiakkal.

Akikkel viszont kikúrtsok bajom van, az a magukat magyarnak, hazafinak valló és egyéb nemes gondolatokkal önámító szarfaszú ócska pozőr (már majdnem francia) köcsögök gyülekezete, akik olyan szinten magyarok, hogy britt nyelven beszélnek és írnak magyar hallgatóiknak, közönségüknek, olvasóiknak, stb... Velük kurvanagy bajom van. Ők azok, akiket ki kéne tiltani az országból, amelyiknek MAGYAR AZ ANYANYELVE.
Pontosítok. Nem kitiltani, hanem átlőni őket az országhatáron.

Nem azt mondom, hogy tiltsuk be a britt beszédet. Például a Rock és Metál nyelve is angol (azaz britt), sok számítógépes játék van angolul (azaz brittül), ami jó. Több film is létezik, amit jobb brittül nézni mint magyarul, mert a legtöbb film szinkronját módszeresen elbasszák. Sok érdekes regény, dokumentáció és egyéb írott anyag is olyan, hogy inkább angolul (úgy értem brittül) olvasom el a fordító szakértelmánek hiányára visszavezethető szar magyar változat miatt.

Szóval szükség van a britt nyelvre, de ne bassza már meg a retkes kurva isten, hogy reggel például gúdmórningot köszönjek vagy ilyesmi, csak azért, hogy ettől nagyobbnak tűnjek. Persze normális esetben senki se tűnik nagyobbnak egy gúdmórningtól, aki meg igen, az droidokkal van körülvéve és ő maga is droid. Kibaszott britt droid!

Ja igen, még egy apróság lenne, mondjuk ez nem tartozik szorosan a témához. Szereném, ha kommentálnátok a bejegyzéseket, de nem mindenféle tesz-vesz módra sírva és megbarnult gatyában, hanem normálisan. Kösz.

Na így a végén én is brittkedek egy kicsit, hogy még a brittkedő droidok is megértsék:

Suck it hard, dark ones!

YS (;,;)

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr781838697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása