Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

Blogajánló - Gátem Sziti Igazságosztója

2010.04.05. 17:21 - Tulakh

Körül belül 1 hónapja nem került új érdemi bejegyzés a DroidVihar nevű öncélú dühöngőre. Ennek részben időhiány, részben a már elégedett, kidühöngött hangulat volt a két fő tényezője. Másodsorban már tervbevettük a blog lezárását, megszűntetését.

Utolsó bejegyzésemmel ajánlani kívánok nektek egy kellemes, komoly hangvételű, és kiemelkedő minőségű elme remek termékét. Biztosra veszem, hogy tartalmában mindannyian meglelitek azt az igazságot, amit ti droidok kerestek, és amire szükségetek van.

Íme az említett blog:

http://feketelovag.blog.hu/

 

 

Gátem Sziti immáron megtisztult. Legalábbis nincs amit el kellene pusztítani. Sajnos a globális felmelegedést immáron hiába dobálja hősünk a legendás bataránggal, az csak nem hajlandó visszavonulni. Sajnos már a szegényeket kizsákmányoló globális tőke nevű gonosztevőt is nehéz kézre keríteni, így hősünk bármennyire is szépítjük, unatkozik. Lenéz hát a magas épület tetejéről. Odalent apró hangyák élik mindennapi életüket. Furcsa járműveikkel a szabályoknak, és a lehetőségeknek megfelelően közlekednek. Minden csendes. De csitt! Hegyezi a fülét a sötét alak. Csak nem beszélgetés hangjai zavarták meg a kellemes nyugalmat. Áh. Megvannak. Odalent a hangyák között két kis dolgozó az étel cipelés közben még arra is hajlandó energiát fordítani, hogy beszélgetésre pazarolják a drága időt. - biztosan terveznek valami merényletet. - Gondolja magában a hős. - Biztosan ismerik a betbarlangot, és ellenem tervelnek valamit. - Aláveti magát a megmásíthatatlan igazságosztó. Zuhanása közben már halja a beszélgetést. - Igen, menjünk. - mondja az egyik. - uge tudod, hogy ha észrevesz, akkor nem sikerül. - Mondja ezt a másik. Hősünk most már a hallottak alapján teljes bizonyosságot nyerve ér földet, és hajítja el a legendás batarángot, mely végül célt tévesztve egy másik járókelő hátában állapodik meg. Miközben a két alak nyugostan sétálgatva elhagyja a helyszínt. A döbbent járókelők ujjal mutogatnak a denevéremberre. Vádló szavak hagyják el ajkaikat. Kétségbeesett hősünk harci pozícióba helyezkedik, várva a támadó csőcseléket, akik bizonyára a két kereket oldott bűnöző szövetségesei. Egymás után mészárolja le az aljas, ártatlan járókelőknek álcázott bűnözőket, fejeket törve be, és beleket szétdobálva. Mikor végzett a munkával, futásnak ered, megcélozva azt az irányt, amerre utoljára látta a két főgonoszt. Pár perc rohanás, és tetőnugrálás után egy nyitott csatornafedelet pillant meg, és a két alakot vértócsában fekve. A csatorna szájában még visszakacsint Joker fülig érő mosolya, majd eltűnik a sötét mélységben. Hősünk összeszorított fogakkal érkezik a csatornához. Letérdel, átvizsgálja a két halott bűnöző zsebeit. Az egyik magasabb bűnöző belső zsebéből egy doboz bonbon, és egy üdvözlőkártya kerül elő, a következő felirattal:

" Batman! Köszönjük hogy tisztán tartod a várost. Ez a bonbon meglepetés ajándék neked. Fogyaszd egészséggel. "

Legyetek elnézőek Betmennel. Gátem Sziti gonoszsága, és az ingerszegény barlang, ahol társaság hiján a denevérek szolgáltatják az elmélkedés partnereit, érthető idegi állapotba sodorták az egy és megmásíthatatlan igazság harcosát. Mert bár vallja hogy ezernyi igazság létezik, ő mégis képes tiszta útmutatást adni a tévelyedett lelkeknek.

 

A tanulság? Vonjátok le ti.

 

A fagyi mindíg visszanyal.
Isten nem ver bottal.
Aki mindíg hátra néz azt szemből fogják szájbarúgni.

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr841896673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása