Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

Valentínnap

2010.02.14. 17:24 - Yog-Sothoth

Értesültem róla, hogy ma valentinnap van.

Drága Blogger! Ismét egy új sablonnal jelentkezünk, most a Valentin nap jegyében, szívecskés, szerelmes, pink beütéssel. Keresd a Megjelenítés/Sablonok fül alatt!

Reklám vége.

Magyarországon 10-15 évvel ezelőtt mindenki leszarta, mármint aki tudott róla, hogy egyáltalán létezik. Mi változott azóta? Divattá vált amerikainak lenni, amerikaiként viselkedni és fogyasztóként gondolkozni.

Egész kis iparág épült az ilyen "ünnepek" köré azzal a céllal, hogy az elbutult népektől lehető legtöbb pénzt szerezzék meg.

És gyerekek, droidok vagytok, ha elhiszitek, hogy létezik olyan ünnep, hogy "valentin nap".
Lányok, tényleg szükségetek van például virágra a túlélshez, a szó nomád értelmében? Lófaszt! Akkor mik vagytok? Fogyasztók! De nem csak a lányoknak szól ez a történet, hanem azoknak is akik megveszik nekik a növényeket.
Azt hiszem, ott tartunk, hogy illik megvenni a növényt, de miért is van ez így? Azért, mert a fogyasztók ismételten önként és dalolva beszoptak egy tőkés faszt és ünneppé emeltek egy reklámfogást.

Nem először fordul ez elő a történelem folyamán, és látva a nép szellemi hanyatlását, fogadni mernék, hogy nem is utoljára.

Az Amerikaiak arról híresek, hogy kitalálnak valamit a kereskedők, amit a fogyasztói társadalom elfogad, mert olyan módon tálalják, hogy az a szellemileg alultáplált tömegeknek elnyerje a tetszését. Talán még gondolkozni se kell fedőtörténeten, csak be kell mondani valamelyik talk-show-ban, hogy holnap van a "húzd meg a faszomat!" ünnep és a sok ember szalad is egyből a virágboltba "húzd meg a faszomat napi virágot" venni a párjának. És mivel divat amerikainak lenni... Rakjátok össze.

Gondolkozzatok el a valentinnapról, kedves droidok <3
Meg a "húzd meg a faszomat nap"-ról is. 8===Đ Holnapután van, mert holnap van a BKV utassztrájk kezdőnapja.


Valentinnapi üdvözlettel,

YS (;,;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr841757797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása