Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

Narancs hiszti, és vörös lelkesedés

2010.02.25. 08:38 - Tulakh

Szinte megbabonázva néztem bégig az mszp kampánnyitót. Ezt a mesterházi gyereket jól kifogták a szoc mesterek. A hangulat, a világítástechnika. Szinte a pokol tornácán éreztem magamat, ahogy az ördögarcú mesterházi fenomenális pszichológiai húzásokkal, és szófordulatokkal, tulajdonképpen jó parasztbeszédre fordítva az mszp-s bűnök megbánását, a szent megvilágosodást, és a változtatásra való lelkesedést előadta. Hihetetlen, mire képes egy horda amikor a „nehezen” összekapart tőke veszélybe kerül.

Annak idején még tanultuk ezt a fogást, ami egyfajta fordított mechanizmusra épül. Ha már nem bírsz takarózni, mutogass. Én rossz vagyok, de ő sokkal roszabb.

 És a hazugságáradat olymértékben nem ér véget, hogy mind a fidesz, mind az mszp úgy szemezget a jobbik LÉTEZŐ programjából, hogy szinte már várom, mikor jelenti be valamelyik, hogy újratárgyalnák az államadósságot, vagy orvosolnák a cigánybűnözést.

Visszatérve a kampánnyitóra. Hát persze, természetes dolog. És kísérteties a hasonlóság. Négy évvel ezelőtt ugyan ezt láthattuk. A vörös ködben kibontakozó csorgó nyálú, agymosott nyugdíjas hadtest ismét készen áll IGENT mondani a kifosztásra. Meg sem lep. Azért látható a különbség. Ahol van pénz, pontosabban ahol a pénz irányít, ott a jól megfizetett szociológusok, és pszichológusok a háttérből tökéletes stratégiát diktálnak a rettegő tőkés elit győzelméhez. Fogd meg az ország legynagyobb rétegét. Koncentrálj rájuk. Mosd ki az agyukat mindenféle tévéműsorral. Nem számít ha értelmetlen. A lényeg, hogy ingert válts ki bennük. Hogy ott tartsd őket, hogy idejük se maradjon gondolkodni. Aztán mikor kész a mosás, ültesd el szépen fertőzött magvaidat a fejekben. Hogy jelen esetben mik is ezek a magok?

Kezdjük a kedvencemmel: Terrorizmus;

Szélsőségesek;

A forint romlását a jobbik okozza… stb sorolhatnám.

A pláne az egészben hogy megeszik. Megeszik, és szinte már imába foglalt vörös jelszavakat skandálnak a zombik.

Amit én nem értek az az, hogy nyilvánvalóan láthatóak a manipulálásra tett lépések, mégsem zavarja őket. Engem már csak azért is elrettentene a dolog, mert látom az eszközöket. Ott a kampánydal… Az ember egyik leg ősibb eszköze. Szinte a vérünkben dobog a zene szeretete. Van pénz, csinálunk kampánydalt. És el sem tudjátok képzelni milyen hipnotikus ereje van egy dallamokba foglalt mondanivalónak. Pfejjj.

Nah aztán jön a dicsőséges. A magasztos. A narancs, aki most majd megmutatja. Most majd megmutatja hogy lehet rövid olcsó kampányt csinálni. Persze, spórolni, és ezt még logikusan indokolni. Zseniális. Bár komoly mosolyok buggyannak elő cinikus ajkamból, mikor eszembe jut ez a fidesz stratégia. Olyan hiszti ez, melyet a tizenéves kislányok szoktat csapni, hogy felkeltsék a figyelmet. Gondoljunk csak bele. Hallgat a fidesz, mint a jógyerek. Mi következik? Mindenki elkezd beszélni róla, és máris elültette a fejekben a narancsmagot.

Ezek kérem szépen nem mások, mint jól kidolgozott, és előre megfontolt stratégiai lépések, egy monetáris rendszer szociológiai háborújában. És nem az a baj, hogy ők élnek a lehetőségeikkel. Nem. Magától értetődő, hogy ha van egy eszközöm akkor azt használom. A gond az, hogy ti kedves droidok ebből mitsem fogtok fel. Nem azért mert hülyék vagytok, bár bizonyos esetekben ez is megállná a helyét, de a valódi ok az kedves droid hogy úgy irányítanak téged ahogy nem akarod. És ha ők azt akarják, hogy ebben a háborúben te ne vegyél részt, ne vegyél róla tudomást sem, akkor az úgy is lesz.

És amíg a felszínen ez a két „titán” epikus csatáit vívja meg, addig az öltözőben a pankrátorok jóbarátok, és pontosan úgy játszanak össze, ahogy a látszat eredményt te látni akarod.

Egymás haját tépkedő politikusok egyszercsak fűalatt olyan törvényeket terjesztenek be, és írnak alá közösen, mint a kötelező áramátvételi rendszer, amivel, igen kedves droid ismét pár milliócskát lopnak a zsebedből, és azt a furcsamód mszp-s, ÉS fideszes képviselői tulajdonban lévő erőművek bukszájába csepegtetik.

Vagy a holokauszt tagadását büntető törvény, ami a szólásszabadság ismételt kiherélése.

Tényleg. És a holokauszt tagadását büntető törvény tagadása, vagy vitatása is bűnycselekmény? Mert akkor ha véletlenül Sólyombá az alkotmánybíróságra dobná az ügyet, akkor őket is lecsukatnátok?

De felhozhatnám a nemrég aláírt titoktörvénnyel  is, amivel mostantól bármilyen mutyi, lopás, visszaélés bűntettének dokumentumait finoman a szőnyeg alá tehetik, hogy még véletlenül se lehessen elszámoltatni az igazi terroristákat.

Ugye? Milyen érdekes, hogy ezeket nem hangoztatta a Csíntalan bácsi, hiába a sok betelefonáló. És a két szappanopera között sem erről volt szó, hanem éppen Annácska mellműtétéről. A francba…

 

Nos kedves droid végezetül csak egy dolgot tudok neked mondani. Olvass! Egy értelmes ember nem ragad le. Szépen menj fel az mszp.hu-ra, és keresd meg a választási programot. Ha találsz olvasd el, és légy vele boldog. HA találsz… Aztán jöhet a fidesz.hu. Itt is kívánok sok szerencsét, és olvasnivalót. HA találsz… Aztán utoljára hagyd a jobbik.hu-t. Ott a választási program, ami hihetetlen módon még létezik is, és olvasd el. Aztán ha meglepődtél, akkor nézz utána dátumoknak is, és ismét csodával határos módon ré fogsz döbbenni hogy a mindkét mutyimester a jobbik programjából lopkodja a pontokat. Hogy miért? Nagyon egyszerű. Eljött a pillanat, amikor már nem lehet milliók száját befogni, így inkább hasonulni kell, és kénytelenek a 20 éve tartó problémákat a reklámfogás érdekében a felszínre hozni.

 

Ezen sorokkal gratulálok minden balfasznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr51788679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása