Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A butaságról

2010.03.15. 00:00 - Tulakh

És akkor felállott a nagy Don Quijote de la Mancha, kitörölte véreres szemeiből a homokot, és bár ezzel csak még mélyebbre dörzsölte őket, felállott. Markába fogta méretes kopjáját, ismét megrohanta a szörnyűséges szélmalom falait. És bár a malom, mely oly ártatlanult, és persze sérthetetlenül álott ott, az óriás karjai vadul csapkodtak Don Quijote felé.
És miként az egyik rettenthetetlen lapát felmarkolta a nemes lovagot, hősünk feje a falnak csapódik. Hirtelen világosodik ki a sötét felhő vén szemeiből, és ismeri fel végzetének okozóját, a hírhedt, a rettenthetetlen, a gonosz, véreskezű

szélmalmot...

De sokan tanulhatnának ebből...

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr971840110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása