Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

"Sztrájk" felhívás

2010.02.14. 08:57 - Yog-Sothoth

Utastársaim!

A DroidVihar 2010 Február 15-től határozatlan idejű "sztrájkra" hívja fel a szakszervezeteket és egyéni "sztrájkolni" vágyókat!

A "sztrájkolók" a BKV irreálisan magas jegy- és bérletárai, a szolgáltatás alacsony színvonala, a vezetőség pazarló (pontosabban tolvaj, korrupt, inkompetens) tevékenysége, a paraszt ellenőrök és járművezetők (tisztelet a kivételnek, ők sztrájkoljanak velünk ☺) ellen tiltakoznak.

Ha csatlakozni kívánsz a "sztrájkhoz", megteheted úgy, hogy nem mutatod fel a jegyedet/bérletedet az ellenőröknek -VAGY- eleve nem is veszel jegyet/ bérletet.

Fontos, hogy minél többen csatlakozzanak a "sztrájkhoz" és lehetőleg szervezetten, hogy a burzsoázia tudtára adjuk elégedetlenségünket.

A "sztrájk" határozatlan idejű, tehát nem ér véget Február 15-én. További változások és fejlemények itt lesznek közzétéve.

(megjegyzés: Tudom, hogy ez jogilag nem lehet sztrájk. Nem is az, csak így poénabb.)

Tisztelettel,

YS (;,;)

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr711756444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása