Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A sértődékeny droidokról

2010.02.27. 20:10 - Yog-Sothoth

Eredetileg nem ezt a bejegyzést akartam ma megírni, hanem egyet arról, hogy mennyire divat brittnek lenni manapság. Majd később befejezem azt az elmélkedést is és feltöltöm, de most inkább egy droidokhoz közelálló témát boncolgatok.

Pár napja megsértődött itt egy droid, mert írtam egy olyat, hogy nem tudnak sokáig figyelni és nem értik a dolgokat. Ezzel a véleményemmel kapcsolatban lenne egy bejelenteni valóm:

Kurvanagyot hibáztam, kedves droidok, nem volt pontos, amit írtam, szóval, ha megengeditek, most helyreigazítást közölnék.

Van olyan droid, amelyik nem képes sokáig figyelni és jó eséllyel nem érti meg a bejegyzés mondanivalóját, de van olyan dorid is, amelyik figyel és próbálja megérteni a dolgokat, de nem elég okos hozzá, így árnyékra vetődik és még ő van megsértődve. Az ilyeneknek üzenem, hogy hagyjanak békén és keressenek maguknak olyan blogokat ahol kinyalják a seggeüket és a pofájukba hazudják, hogy jófejek, holott nem. De ha nem találnak ilyet, menjenek vissza anyuci szoknyája mellé és játsszanak tovább a barbie-babáikkal. Nemtől függetlenül mondom ezt. Pár fiú droid alighanem akciófigurának nevezi, de egy kérdésem lenne hozzájuk: Miért van rózsaszín szoknya azon az akciófigurán és miért "állomásozik" egy pink (állítólag van ilyen szín) színű babaházban? Igazából ez csak egy költői kérdés, szóval (megint a gyengébbek kedvéért) NEM VÁROK RÁ VÁLASZT!
Kicsit eltértem a tárgytól, bocs. Szóval az ilyen taknyos kis buzeránsok pusztuljanak innen, ne olvassák ezt a blogot, hanem vegyenek be egy levél nyugtatót és öblítsék le vodkával, vagy olvassák a blogot és bizonyítsák be hogy tévedek.
Azt üzenem nektek, hogy nem fog menni, szóval pusztuljatok vissza anyuci szoknyája mellé.

Lenne egy üzenetem a jófej droidoknak is:
Tudom, hogy nem tudtok sokáig koncentrálni és most még keveset értetek abból, amit ide írunk, de hiszek bennetek. Tudni vélem, hogy fejlődőképesek vagytok és idővel túllépitek a droidság mentális korlátait. Olvassátok tovább ezt a nagyszerű blogot, mert ez a fejlődésetek kulcsa.
Ha nyomorék droidokkal találkoztok, nyugodtan szóljatok be nekik, mert megérdemlik. Nekik is jó meg nektek is. Tudjátok, a nyomorék fajta droidok is érző lények, csak az a bajuk, hogy nem tanulnak másból, csak a lebaszásból. Szóval alighanem meg fognak sértődni attól, amit mondani fogtok nekik, de elhihetitek, hogy ezzel jót tesztek nekik. Azt is tudnotok kell, hogy ők még nálatok is lassabb felfogásúak, szóval kurvasokszor kell lebaszni őket, hogy egy kicsit felfogjanak belőle.

Szívesen!

YS (;,;)

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr431795569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása