Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

És ím a nemes harcosok, kik döntenek majd a jövődről...

2010.02.14. 13:51 - Tulakh

 

Már 4 évvel ezelőtt is ők döntöttek a társadalom fiatal, életerős, dolgozó, és dolgozni tudó felének sorsáról. Nekünk akiknek még munkában, kihívásokban, és eredményekben gazdag évtizedeket kell végigharcolnunk. Ők, akiknek jó esetben max 10 évük van még hátra a nyugdíjas évekből.

Nézzük csak. Gyerekek nem születnek. A fiatal munkaerő lelép. Mi marad itt nekünk? Hát persze hogy a nyugdíjas osztály.

Magyarország lakosainak túlnyomó része nyugdíjas. És forduljon ki a belem, ha nem tisztelném az őszülő bölcsességet. Csakhogy itt már nincs olyan.

Az én sorsomról ne döntsön egy szappanoperák előtt gubbasztó populármédia zabáló, Csínytalan fan, aki unalmas perceit a hírtv-be való telefonálásokkal tölti, és fogalma nincs arról mi folyik körülötte.

Olyan meg pláne ne döntsön, aki már járni sem tud, és úgy vonszolják oda a szavazófülkéhez, és szorítják remegő kezét a "megfelelő" rublikára, mert már nemis látja.

Igazán jó taktika a naív birkákat megetetni pár fínom igérettel, hogy szavazzanak. 1 év mulva már úgysem emlékeznek rá ki mit ígért....

Az én sorsomról ne döntsön olyan retkes fémgyüjtögető goblin sem, aki a 8 évre beosztott 4 általános osztályával próbálja eme világ bonyolult titkait felfedezni. Nem!

Indítványozom, hogy vezettessék be a szavazások korlátozása kor, és műveltségi mérce alapján. 70 éves kor felett ugyan már ne szavazzunk, mert a fiatalok évtizedeit tesszük tönkre vele.

A szavazócetlire műveltségi kérdéseket! Aki elbukja, annak a szavazata érvénytelen...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr411757171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása