Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

Tisztázzuk a dolgot!

2010.03.02. 09:38 - Tulakh

Ezesetben 2 külön, de mégis egybeolvadó gondolattal jelentkezem. Bemutatjuk, hogy mily szoros kapcsolat van a droidok, és a nagykoalícióban rettegő politikusbűnözők között.

Először is tisztázzunk pár dolgot. Tisztázzuk a droid, mint létforma, vagyis nemlétforma fogalmát, mert ahogy észrevettem, sok netharcos csapkodja az asztalt, harcedzett ujjaik a kiélezett klaviatúrát megkettőzött erővel képesek ütni, és ordítani. Sokan megis sérülnek ezekben a netuccai harcokban. Van ki leveri a sörösüveget, van ki a térdét veri be az asztalba, szal vannak sérülések is, mert úgy veszem észre nem tisztázott a téma, és a fogalom.

A Droid fogalma: A kereskedelmi televíziók emlőin csordogáló értelmetlen, kultúrálatlan műsorokon csüngő, kellőképp szocializált, a mindenkori rendszernek tökéletesen megfelelő életet élő személy, aki kultúrát, nemzetet, történelmet, és műveltséget a háttérbe szorítva helyezi előtérbe az amerikához való hasonulást (hasoncsúszást!), a televíziók, és okádék bulvárlapok által diktált divatot követik, mert személyiségük hiányában csak e sablonos viselkedésnormák elsajátításával képesek egy adott közösséghez tartozni.

Droid még az a nyugdíjas nénike, aki minden uján aranygyűrűvel homlokára rajzolt szemöldökkel, bundában, és a socializmusból visszamaradt lejárt szavatosságú rúzzsal a száján, fiatalokat meghazuttoló energiával harcol az ülőhelyért, és akár az élete árán is képes megvédelmezni a vörös hatalmat, mert az ő agyát is kellőképpen tisztára mosták ahhoz, hogy úgy gondolja, minden a leg nagyobb rendben.

Droid még az a kislány, aki a pink (állítólag van ilyen szín) helókittis cuccaiban anyuci, és apuci pénzén kétpofára zabálja a megdonácos műanyagkaját, majd ha már eléggé sikerül felvenni a disznó alakját, ismét anyuci pénzén jöhet a sok fogyókúrás termék. És ő az aki azt mondja: Én nem foglalkozok a politikával pfujj. Persze hogy nem mert hülye vagy hozzá.

Azt hiszem elég részletekbe menően magyaráztam, úgyhogy a továbbiakat az olvasó fantáziájára bízom.

 

Jöjjön a második kifejezés, ami nem más mint a politikusbűnözés.

Politikusbűnöző az, aki a megfelelő honorárium ellenében hajlandó nyugati(USA) és izraeli hatalmak kezére játszani évezredek óta ( de legalább is ezer éve) a magyar nép otthonát, és tulajdonát, közkincsét, és életét. Ezek lehetnek az édesvíz készletek, a föld, de tőkének számít a munka, az emberi élet, és életszínvonal, de még az adott nép történelme és piaca is. Az utóbbi 20 évben mindkét nagyhatalomnak számító szín ezt csinálta. Aki tagadja ezt az vagy hazudik, vagy külföldi, vagy politikus, vagy korábban említett, agymosott droid.

Sok fideszpárti panaszkodik, hogy miért bántják a fideszt. Erre általában azt válaszolják (barikád) hogy nem bántja senki, csak kritizálják. Én erre azt válaszolom, hogy igen. bántom, de meg van az oka, amit utóbb fel is sorolok.

Kedves Fideszesek!

Az egész nagy ellenzéki (szinte forradalmi) szerepjáték egészen addig tartott míg meg nem jelent a Jobbik. Egészen addig azt kaptátok, azt láttátok amit akartatok. Ellenzék, politikai háború meg minden. Furcsa hasonlat, de mégis olyan az egész, mint a gyakran drámai jelenetekkel megtűzdelt pankráció. A különbség csak annyi, hogy ott mindenki tudja, hogy a bunyó meg van rendezve, és az öltözőben minden pankrátor jóbarát. Nos, az utóbbi időben nekünk is lehetőségünk nyílik be-be kukkantani a politikai öltözőbe, és láthatjuk az ölelkezést.

 - A választások előtt Kéz a kézben, jó gyorsan aláírta a nagy vörös-narancs koalíció a titkosítási törvényt, így szinte ellehetetlenítve az esetleges elszámoltatást.

 - Ugyan ezzel a közös összefogással (hangsúlyozni kell, hogy pár hónappal ezelőtt még két véres ellenzék) szavazták meg a holokauszt tagadását, és vitatását büntető törvényt.

 - Ismét közösen írták alá anno a Liszaboni szerződést, hiszen senkinek egy rossz szava nem volt.

- Közel egymilliárd forintos beruházást lobbizott ki nagykoalícióban az egri MSZP és Fidesz egy lényegében nem létező kínai cégnek.

 - A Fidesz kitiltotta a Magyar zászlót egy saját kampányrendezvényen.

 - A Fidesz aláírást gyűjt az akasztói Turul szobor felállítása ellen.

 - A fidesz már a kampány kezdetén bejelentette, hogy a fidesz nevében, és szlogenjével gyüjtik más csaló pártok aktivistái az ajánlószelvényeket. Ezzel jó előre tökéletesen levédte magát, és tulajdonképpen megúszott mindenfajta lebukást. Szemtanúk bizonyítják, hogy a Fidesz belvárosi aktivistái felbontatlanul vettek át egész csomag kopogtatócédulákat házmesterektől. Így játszik Rogán...

 - Mesterházy Attila kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre, jelöltjeik visszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák a Jobbik parlamentbe kerülését. A Fidesz kínos hallgatása arra enged következtetni, meggondolja a lehetőséget. hasonló a hasonlónak örül...

 - a fidesz szócsöve, a Heti Válasz rendszeres, gyomorforgató, izléstelen rágalmakkal, tulajdonképpen óvodás gyerekek szintjére lesüllyedve gúnyolódik, miközben rendszeres, és megalapozatlan rágalmakat ültet droidjainak légüres fejébe.

 

És hogy végül mi a kapcsolat?

Hogy ők ketten, ( vagyis inkább együtt) mind arra törekednek, hogy a televíziókban megkapj kedves droid mindent, ami értelmetlen, undorító, mindennemű kulúrát mellőz. ( győzike cigányka, pákó a busman, mónika "sztárvendégei", stb...)

Hogy az agyadat tisztára mossák, hogy ne gondolkodj, hogy a szappanoperát ne merd otthagyni, mert akkor lemaradsz. Hogy ne kérdezz, ne beszélj, dolgozzál, és örüljél neki.

Fizesd a járulékokat, és ne merj fellázadni, mert akkor megdöglesz.

És ti "magyarok" így is tesztek. Kussoltok, még akkor is amikor a saját gyerekeiteket basszák meg, és késelik halálra. akkor is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr811802105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása