Közösség(ellenes) Blog

Te kedves, aranyos, kellő mértékben szocializált, és kellő mértékben megfélemlített bárányka. Blogunk azért jött létre, hogy téged, és a hozzád hasonló pozícióban szaladgáló, és a televízió műsorait bárgyún legelésző droidokat közszemlére, és közvélemény áldozatává tegye.

Látogatók száma

Rádió

Egy kis ambient

Utolsó kommentek

A holokauszttagadásról

2010.02.23. 11:09 - Yog-Sothoth

Úgy hallottam, tilos holokausztot tagadni, mert aki tagadja az 3 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtandó seggbekúrós börtönben. Ezt, ha lehet kihagynám, szóval jelen bejegyzésben nem tagadok holokausztot.

Azt is hallottam, hogy holokauszttagadásnak számít az is, ha elbagatellizálod a holokausztot, kevesebb jelentőséget tulajdonítasz neki, mint amennyit a törvény előír, vagy egész egyszerűen azt állítod, hogy nem történt olyan, hogy holokauszt.

A gondolatok leszabályozásáról, arról, hogy mit gondolhatsz, hogy milyen véleményednek adhatsz hangot, eszembe jutott egy könyv, amit egy George Orwell nevű szakember írt az ezerkilencszázas évek közepén. (gyengébbek kedvéért a mű címe: 1984)

Nem szándékozok itt műelemzésbe kezdeni, mert nem akarok sokat írni. Meg azt is tudom, hogy ti droidok nem tudtok olyan sokáig koncentrálni meg talán meg se értenétek, szóval maradjunk annyiban, hogy aki olvasta a könyvet, az tudja, mire szolgál a "B szókincs", aminek részévé vált a holokauszt kifejezés.

Na de nem a szókincs a lényeg meg a politikai tartalom, amivel ezt a szót feltöltötték kicsiny országunkban. Illetve számítanak ezek is persze, de nem akarok seggbekúrós börtönben kikötni, úgyhogy inkább a gondolatbűnről meg a gondolatrendőrségről meg a besúgókról meg a birkákról írok egy kicsit.

Most akkor pár egyszerű definíciót írok le úgy, hogy még a droidok is megértsék.

Gondolatbűn: A lehető legalattomosabb fajta bűncselekmény ez. Ha olyat gondolsz, amit nem szabad, az gondolatbűn.
Gondolatrendőrség: Ők az a szervezet akik seggbebasznak, ha gondolatbűnt követsz el. Fejlett besúgóhálózatuk van, csapdákat állítanak, körmönfont módszereikkel megvezetnek és hála nekik, végül a seggbekúrós börtönben találod magad. (A könyvben rehabilitálnak, de Magyarországon keresztbe dugják fel neked a gumibotot.)
Besúgók: Lehet, hogy a kedves szomszédnak köszönheted, ha egy reggel meg vagy bilincselve és fáj a segged? Igen, lehetséges. Miért történhetett ez így? Mert a szomszédod alighanem a párt egyik lelkes katonája, aki a faszára húzza a szádat, ha kiderül, hogy nem a fideszre vagy mszp-re akarsz szavazni, holott ők a demokraták, hanem például a szélsőségesen antidemokrata jobbikra. Persze nem csak a szomszéd lehet besúgó, hanem a boltos néni, a vízvezeték szerelő, a portás, az iskolaigazgató, a rendőr, a hentes, vagy akár valamelyik droidtársad is.
Birkák: Menj a tükör elé és nézd meg, ki áll veled szemben. Na, ő egy birka.

Szóval ha tagadod a holokausztot, azzal gondolatbűnt követsz el, amiért a kedves szomszéd szólni fog a gondolatrendőrségnek, mert ki vagy te, hogy a politikusok állásfoglalásával nem teljesen egyező elképzelésed legyen valamiről vagy esetleg valaminek ne tulajdoníts akkora jelentőséget, amekkorát a törvény előír. Mert bizony elő van írva, hogy köbcentire pontosan mekkora jelentőséget kell tulajdonítani a holokausztnak.

Szóval, ha tagadod a holokausztot akkor 101-es szoba, kedves droid, ahol kifutópályát csinálnak a végbeledből. Ezt pedig nem szeretném még nektek se, mert a börtönből nem lehet internetezni és visszaesne a blog nézettsége 2-re.

Csak óvatosan!

YS (;,;)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://droidvihar.blog.hu/api/trackback/id/tr231783283

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Paranoid jelképhisztéria 2010.02.24. 11:13:25

Látens fasizmus a fogkrémben és a villanyoszlopokon is? A holokauszttagadás büntethetősége ügyében elfogadott törvény őrültségét és a vele kapcsolatos vívódásokat jól szemlélteti Lanndie írótársam engedelmével ide feltett írása. Hiszen nem Simicska óta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.25. 09:22:43

ti droidok nem tudtok olyan sokáig koncentrálni meg talán meg se értenétek"

ide se jövök többet

Yog-Sothoth 2010.02.25. 12:29:41

@tesz-vesz: sőt ti droidok a jelek szerint még kibaszottul sértődékenyek is vagyok, de nem baj, nekem így is megfelel.
Kösz a kommentet,
YS (;,;)
süti beállítások módosítása